Noen kunder 

Duckdive har vært heldig og få jobbe med kunder fra mange ulike bransjer - alle med et felles behov for ideer og løsninger som kan skape gode sluttresultater. 

Jeg har hatt gleden av å jobbe med Duckdive på ideer, skisser og kampanjeløsninger for flere store merkevarer fra Orkla C&S innenfor sjokolade og snacks. Duckdive leverer alltid. Jeg vil spesielt trekke frem idefasen og evnen til å leverer løsninger som faktisk kan implementeres og ikke bare ser flotte ut på papiret. 

Niels Chr. Nielsen, Shopper Marketingsjef, Orkla C&S

Inspirerende og fruktbart å samarbeide med Duckdive! Kreative tiltak som er gjennomførbare og effektive i butikk. Høyt tempo og energi preger vårt samarbeid. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Nina F. Kvammen, Trade Marketingsjef, Mills AS

Duckdive skaper gode ideer og -løsninger som bidrar til vekst. Merkevareforståelse og sisteleddskunnskap kombinert med kreativitet, hurtighet og gode samarbeidsevner.

Jill Hendnes, Markedsansvarlig Maarud

Vi anbefaler Duckdive på det sterkeste! På en effektiv og hyggelig måte leverte de filmer for opplæring og inspirasjon i forbindelse med gjennomføring av vår senterskole. Veldig fornøyd med bra gjennomføring og godt resultat.


Christin Brandt, Senterleder Jessheim Storsenter

Kreativ, rask og veldig bra gjennomføring. Utrolig godt fornøyde med alt fra A til B.

Jarle Birkeli, Salgsdirektør Unilever Norge

Løsningsorientert, kreativ, visuell sterk og med gode gjennomføringsevner. Leverer ideer og løsninger som skaper entusiasme og overbevisning. Faglig dyktig.

Maria S Halvorsen, Markedsjef Rottefella